Share this story.


share news story on facebook

share news story on twitter

 

Head back to.

 

return to the Rubb newsroom

Rubb Polen tar del i Polens største veldedighetsarrangement

 

 

Rubb Polen tar del i Polens største veldedighetsarrangement

 

 

Medarbeidere fra Rubb Poland har deltatt aktivt i en av Polens største veldedighetsarrangementer - 26. Grand Finale of the Great Orchestra of Christmas Charity. (GOCC)

 

Søndag den 14. januar deltok Rubb Poland på en sportsbegivenhet på den lokale racerbanen i Łódź.

 

Alle som donerte penger til GOCC hadde muligheten til å sitte på som passasjer i Rubbs Lancer EVO racerbil, selvfølgelig med en profesjonell sjåfør ved sin side.

 

Dette viste seg å være en svært populær aktivitet, køen av deltakere var lang. Dette blant annet fordi de økonomiske bidragene til dette unike høydepunktet i arrangementet, er med på å støtte arbeidet med lik tilgang til helsetjenester for alle nyfødte babyer.

 

Veldedigheten innbrakte 20.000 polske Zloty, og totalt over 81 millioner PLN, samlet i resten av Polen og verden. Det totale innsamlede beløpet vil bli bekreftet i mars.

 

I Polen går Grand Finale over en dag og er en offentlig veldedighet som arrangeres av GOCC. Pengene som ble samlet inn brukes i tillegg til arbeidet for syke barns rettigheter og bidrar også til å gi riktig og verdig medisinsk behandling på sykehusavdelingen til eldre.

 

I løpet av fjorårets 25. utgave av arrangementet, donerte folk rekordbeløpet på 105.570.801 PLN. Vil rekorden bli slått i år? Vi krysser fingrene.