Ansetter ny Key Account Manager for salg av plasthall

Rubb AS har den senere tid merket en stor etterspørsel etter vår Rubbhall. Det ble da bestemt å øke salgsstaben vår, og tidlig 2014 ble Stein Bakken ansatt i Rubb AS som Key Account Manager. Hans hovedansvaret er Key Account Manager innen olje og offshore, havn, renovasjon, men også innen generell industri. Vi ønsker han velkommen til Rubb AS!

Etter å ha fullført en Bachelor i økonomi/markedsføring ved Handelshøyskolen BI/NMH i Oslo startet Stein Bakken å jobbe med salg av hardware og software for et amerikansk selskap som ville etablere seg i Oslo, her var han med på å bygge opp storkundeavdelingen.

Videre gikk Stein Bakken til et norsk software hus som hovedsakelig utviklet og solgte regnskapssystemer/ADB-systemer og kundeoppfølgingssystemer/CRM-systemer samt drev konsulentbistand rundt disse ADB og CRM systemene. Arbeidsoppgavene her var salg og implementering av ADB og CRM systemer. Dette selskapet er nå kjøpt opp og er en del av Visma AS som er et av Norges ledende softwareselskaper.

Deretter ble det konsulentbransjen og et selskap som het Avenir ASA senere Ementor ASA hvor Stein Bakken var ansatt i Management Consulting avdelingen og involvert i prosjektorganisasjoner i større anskaffelsesprosjekter for store offentlige bedrifter samt diverse direktorater og departementer.

I 2000 flyttet Stein Bakken ut av Oslo og jobbet i flere år med salg og megling av nye og brukte boliger for en lokal eiendomsmeglerforretning i Hønefoss og de siste årene med salg av nye boliger for en boligprodusent i Asker og Drammen.

Arnstein Ø. Torgersen

General Manager
post@rubb.no | +47 32 15 05 00

Categories

Press Contact

Press Contact

Leif Erik Lesteberg

+47 415 43 558

lelesteberg@rubb.no

Contact Details

Location

RUBB AS

Sundvollhovet Industriområde 3535 Krøderen

Organisasjonsnummer:
NO 929 363 477 MVA

RUBB AS
Sundvollhovet Industriområde
3535 Krøderen

Koble til

Hold deg oppdatert på siste nytt og arrangementer fra Rubb AS på sosiale medier.

Tilpasset søk

Hold deg oppdatert

Abonner på Rubb ASs nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på Rubbs nyheter, produktutvikling og produktnyheter.