De nye nettsidene til Rubb AS

Rubb er her for å støtte ditt byggeprosjekt fra din første kontakt med oss og videre gjennom prosjekteringproduksjon og montering av din plasthall.

Vi kan tilby en rekke standard haller for å møte dine behov. Rubb teamet er stolt av vårt høye nivå av kundeservice. Vi er forpliktet til god teknikk og å levere høy kvalitet på våre plasthaller. Utforske sidene våre for å lære alt om våre Rubbhall produkter og vår patenterte Thermohall!

Nettstedet gir en introduksjon til Rubb AS og linker til de markedssegmenter vi betjener. Det underbygger Rubb sin verdier og ledende posisjon i PVC bygge bransjen. Funksjoner inkluderer nyheter, hendelser, media og en rekke sider som vil hjelpe kunder i å forespørre nyhetsbrev, informasjon og å sende henvendelser for å få bistand i til sine prosjekters behov.

Arnstein Torgersen, Driftsleder i Rubb AS, sa“Dette nettstedet bringer alle Rubb Norges produkter og aktiviteter i ett praktisk knutepunkt for informasjon. Vi håper de nye funksjonene på nettstedet vil støtte kunder i deres undersøkelser og forespørsler. Besøkende kan også se våre nye og brukte haller vi har på lager.”

Arnstein Ø. Torgersen

General Manager
post@rubb.no | +47 32 15 05 00

Categories

Press Contact

Press Contact

Leif Erik Lesteberg

+47 415 43 558

lelesteberg@rubb.no

Contact Details

Location

RUBB AS

Sundvollhovet Industriområde 3535 Krøderen

Organisasjonsnummer:
NO 929 363 477 MVA

RUBB AS
Sundvollhovet Industriområde
3535 Krøderen

Koble til

Hold deg oppdatert på siste nytt og arrangementer fra Rubb AS på sosiale medier.

Tilpasset søk

Hold deg oppdatert

Abonner på Rubb ASs nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på Rubbs nyheter, produktutvikling og produktnyheter.