Rubb Polen tar del i Polens største veldedighetsarrangement

Medarbeidere fra Rubb Poland har deltatt aktivt i en av Polens største veldedighetsarrangementer – 26. Grand Finale of the Great Orchestra of Christmas Charity. (GOCC)

Søndag den 14. januar deltok Rubb Poland på en sportsbegivenhet på den lokale racerbanen i Łódź.

Alle som donerte penger til GOCC hadde muligheten til å sitte på som passasjer i Rubbs Lancer EVO racerbil, selvfølgelig med en profesjonell sjåfør ved sin side.

Dette viste seg å være en svært populær aktivitet, køen av deltakere var lang. Dette blant annet fordi de økonomiske bidragene til dette unike høydepunktet i arrangementet, er med på å støtte arbeidet med lik tilgang til helsetjenester for alle nyfødte babyer.

Veldedigheten innbrakte 20.000 polske Zloty, og totalt over 81 millioner PLN, samlet i resten av Polen og verden. Det totale innsamlede beløpet vil bli bekreftet i mars.

I Polen går Grand Finale over en dag og er en offentlig veldedighet som arrangeres av GOCC. Pengene som ble samlet inn brukes i tillegg til arbeidet for syke barns rettigheter og bidrar også til å gi riktig og verdig medisinsk behandling på sykehusavdelingen til eldre.

I løpet av fjorårets 25. utgave av arrangementet, donerte folk rekordbeløpet på 105.570.801 PLN. Vil rekorden bli slått i år? Vi krysser fingrene.

Categories

Press Contact

Press Contact

Leif Erik Lesteberg

+47 415 43 558

lelesteberg@rubb.no

Contact Details

Location

RUBB AS

Sundvollhovet Industriområde 3535 Krøderen

Organisasjonsnummer:
NO 929 363 477 MVA

RUBB AS
Sundvollhovet Industriområde
3535 Krøderen

Koble til

Hold deg oppdatert på siste nytt og arrangementer fra Rubb AS på sosiale medier.

Tilpasset søk

Hold deg oppdatert

Abonner på Rubb ASs nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på Rubbs nyheter, produktutvikling og produktnyheter.