Rubb Brannstasjon Løsninger

Rubb kan tilby permanente, midlertidige eller flyttbare membrandekket brannstasjoner med fleksible designalternativer konstruert for å utføre så vel som tradisjonell konstruksjon.

Kostnadseffektive, tilpassede og fleksible brannstasjon løsninger

Rubb sine membranspente brannstasjoner tilbyr kommunene en rekke alternativer for utforming av apparater. Rubb konstruksjoner er konfigurert for å imøtekomme behovene til en aktivt brannstasjon, inkludert vaskeplasser, et åpent fagverk som kan støtte hengende mekanisk utstyr, energieffektiv belysning og klimakontrollsystemer. Rubb er også i stand til å utforme strukturen slik at den passer til de fleste høyhastighets dørsystemer og eksosanlegg.

Rubb brannstasjoner kan utstyres med svært effektiv Thermohall® isolert kledning, vårt markedsledende isolasjonssystem som har vist seg å være svært effektivt i ekstreme miljøer; både varmt og kaldt.

dollar-icon

Lite vedlikehold og vedlikeholdskostnader

Våre høykvalitets membranmaterialer og galvaniserte sveisede rammer etter produksjon leverer holdbarhet over tid, noe som gjør kostnadene for å vedlikeholde Rubb-brannstasjon mer økonomiske sammenlignet med konvensjonelle strukturer.

heating

Energieffektive takmembraner

Gjennomsiktige membraner lar naturlig dagslys belyse saltlageret mens den hvite takflaten reflekterer varme. Valgfri Thermohall®-isolasjon minimerer varmeoverføring, forhindrer kondens og eliminerer luftinfiltrering.

hangar-door

Flere døralternativer

Når vi vet at pålitelig dørdrift er avgjørende på alle brannstasjoner, jobber Rubb med mange leverandører av inngangssystemer for å tilby en rekke alternativer. Dører kan utformes slik at de passer til alle åpningskrav.

foundation

Rask konstruksjon, installasjon og flytting

Rubb sine brannstasjoner og bygninger for offentlig sikkerhet kan raskt oppføres, demonteres og flyttes på grunn av modul prefabrikkering. Rubb kan tilby sideveiledere eller fullt dedikerte konstruksjonsteam for å fullføre ethvert tilpasset prosjekt.

foundation2

Fleksible og kostnadseffektive fundamentsystemer

Rubb sine brannstasjoner har plass til mange fundamentalternativer. Rubb-koordinering med anleggsentreprenøren er nøkkelen for at kunden skal nå den mest kostnadseffektive løsningen som oppfyller dine unike behov.

time

Redusert tid på stedet

Vår etablerte forsyningskjede effektiviserer koordinering av levering og installasjon. Prefabrikkerte elementer og muligheten til å konstruere bygningene våre uansett værforhold fremskynder byggeprosessen.

teamwork

Omfattende langvarig service

Rubb personell er tilgjengelig for å gi hjelp og støtte, fra første kontakt til tilbud, installasjon og videre. Rubb sin forpliktelse til kundeservice fortsetter etter prosjektgjennomføring og danner grunnlaget for langsiktig kundetilfredshet.

Thermohall® Isolerte PVC-duk haller

Undersøk Rubbs patenterte Thermohall® isolasjonskledningssystem, som gir mange kostnadseffektive og miljøvennlige fordeler. Thermohall®-tekstil kan brukes til å kle alle lagerbygg, bygninger og standard tilfluktsrom. Isolering kan leveres i tykkelser fra 50 til 200 mm for den mest kostnadsbesparende termiske løsningen.

TykkelseU Verdi (SI) W/m2KR Value (US) ft-F-hr/BTU
50mm (2in)0.67 W/m2KR11
100mm (4in)0.36 W/m2KR19
150mm (6in)0.25 W/m2KR27
200mm (8in)0.19 W/m2KR35

Ytre lag
Brannsikker duk av kraftig PVC

Kjerne
Kompakt isolering av ikke-brennbar GLAVA Proff 34 glassull

Indre lag 
Selvrensende PVC-duk

Kontakt oss for et godt tilbud

Design | Produksjon | Konstruksjon

Rubb har utformet produksjonsanlegg i Norge, Storbritannia, USA og Polen. Selskapet ble grunnlagt i Norge i 1966 og begynte å produsere tekstilstrukturer i 1968. Rubb AS har en stolt og lang historie med å levere innovative og kvalitetsstrukturer til et bredt kundespekter.

Plasthall med svært god kvalitet

Rubb setter standarden for pålitelig design, kvalitet på alle nivåer innen levering, montering og service. Rubb konstruksjoner er konstruert i samsvar med alle byggeforskriftens krav. Rubb tilbyr høy kvalitet på vår standard dokumentasjon, service etter salg og engasjement til kunden i mange år inn i fremtiden!

  • Plasthaller gir større fleksibilitet for utvidelse og design
  • Bygg med fritt spenn tilbyr maksimal utnyttelse av areal
  • Effektiv og rask montering
  • Et rimeligere alternativ til tradisjonelle bygninger

Plasthall flyttbart bygg med svært god kvalitet

Våre serviceingeniører og teknikere er eksperter innenfor produksjonen av stål- og aluminiumsrammer til PVC-duk kledde, fleksible haller. Vi har mer enn førti års erfaring i dette markedet. Rubb AS jobber tett med våre kunder gjennom heleprosessen, fra design og arbeid med materialer, til konstruksjon, grunnarbeid på byggeplassen og reisingen av hallen. Vi følger prosjektet til kunden er fornøyd.

Rubb produserer plasthaller av den høyeste kvalitet, og alle våre haller møter gjeldende byggeforskrifter og bygningsstandarder.

Rubb AS produserer plasthaller som er sterke, varige, fleksible og omplasserbare og enkle i vedlikehold. Uavhengig om du trenger en midlertidig eller permanent, fleksibel hall, har våre haller et stort bruksområde og de er alltid en kostnadseffektiv investering.

Lagring og logistikkb Structure Types

Rubb har flere forskjellige design for å kunne tilfredsstille kundens krav og behov på best mulig måte.

Rubb Hall 40

Rubb sine haller er varmgalvaniserte stålkonstruksjoner, kledd med en kraftiv pvc duk. Disse pre-fabrikerte hallen er optimaliserte, og benyttes til mange forskjellige formål.

Rubb FXF

Rubb sine FXF haller har fagverksstål kledd med kraftig PVC-belagt polyester. Disse pre-konstruerte byggene er optimalisert for en rekke industrielle applikasjoner.

Våre siste prosjekter

Hold deg oppdatert med de siste prosjektnyhetene og hendelsene fra Rubb AS.

Kontakt Rubb

Kontakt Rubb og fortell om bygningskravene dine. Vi er her for å støtte deg gjennom hele prosjektet ditt.

Lagring Brosjyre

Les denne Rubb-brosjyren med de nyeste prosjektene og strukturinformasjon.

Organisasjonsnummer:
NO 929 363 477 MVA

RUBB AS
Sundvollhovet Industriområde
3535 Krøderen

Koble til

Hold deg oppdatert på siste nytt og arrangementer fra Rubb AS på sosiale medier.

Tilpasset søk

Hold deg oppdatert

Abonner på Rubb ASs nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på Rubbs nyheter, produktutvikling og produktnyheter.