THERMOHALL®

Isolerte PVC-duk haller

Rubb sin Thermohall® er et unikt system for isolering av haller. De har et innovativt og fleksibelt isolasjonssystem som gir mange miljøvennlige fordeler, i en verden der fokus på energiforbruket blir stadig viktigere.

Thermohaller er plasthaller som holder kulden ute og varmen inne. Slike haller blir mer og mer populære og vi i Rubb Group opplever en stadig økende etterspørsel etter slike haller, med topp kvalitet.

Vi lever i en stadig mer energibevisst verden, og de miljømessige valgene vi gjør nå, vil ha en stor innvirkning på vår fremtid. Dette gjenspeiler byggebransjen som helhet, også i Rubb sitt fokus på fleksible og resirkulerbare byggekonstruksjoner.

Rubb AS er stolte av å se tilbake på mer enn 15 år med leveranser av Thermohaller med vårt patenterte innovative og effektive isoleringssystem. Rubb Group har i et voksende marked hvor kundene fokuserer på nye og forbedrede bruksområder, fortsatt å utvikle Thermohaller som tilfredsstiller morgendagens krav.

Vårt Thermohall system er et flyttbart bygg som er utprøvd i hele verden. Hallen er fullstendig resirkulerbar, og bygd av hovedsakelig norskproduserte materialer og konfeksjonert i Norge.

Med et klima, friskluft eller varmesystem, kan hallenes klima styres på en enkel og energieffektiv måte. Systemet er en utmerket løsning, til for eksempel kjølelager for mat- eller fiskeindustrien og som ishaller til idretten.

Thermohall® Isolerte PVC-duk haller

Undersøk Rubbs patenterte Thermohall® isolasjonskledningssystem, som gir mange kostnadseffektive og miljøvennlige fordeler. Thermohall®-tekstil kan brukes til å kle alle lagerbygg, bygninger og standard tilfluktsrom. Isolering kan leveres i tykkelser fra 50 til 200 mm for den mest kostnadsbesparende termiske løsningen.

TykkelseU Verdi (SI) W/m2KR Value (US) ft-F-hr/BTU
50mm (2in)0.67 W/m2KR11
100mm (4in)0.36 W/m2KR19
150mm (6in)0.25 W/m2KR27
200mm (8in)0.19 W/m2KR35

Ytre lag
Brannsikker duk av kraftig PVC

Kjerne
Kompakt isolering av ikke-brennbar Isover glassull

Indre lag 
Selvrensende PVC-duk

Fordelene med Thermohall® vs. andre systemer

Rubb’s Thermohall® is a unique insulated fabric system which offers many advantages over other insulating systems:
 • Isolerte paneler bestående av et slitesterkt ytre PVC lag fylt med brannsikker isolasjon og et hvitt indre PVC lag som reflekterer lys.
 • Sammenlignet med andre isolasjonssystemer er alle membraner fra inner- til ytterduk helt tette, og fuktighet hindres fra å slippe inn i isolasjonen.
 • Thermoduken som fullstendig dekker stålbuene, minimaliserer kuldebroer. Dette eliminerer kondens innvendig, reduserer varmetapet og forbedrer isolasjonsevnen.
 • Prefabrikasjon og flyttbarhet gir betydelige besparelser på energi, miljø og arbeidskraft og reduserer monteringstiden.
 • Effektiv og rask montering.
 • Systemet har synlige stålbuer innvendig for mer effektiv installasjon og service av elektrisk og mekanisk utstyr.
 • Systemet er enkelt, fullstendig flyttbart og kan således videreselges.
 • Thermoduken kommer vakuumpakket for å redusere fraktvolumet.
 • Plasthaller gir større fleksibilitet for utvidelse og design.
 • Bygg med fritt spenn tilbyr maksimal utnyttelse av areal.
 • Et rimeligere alternativ til tradisjonelle bygninger.

Fordelene med Thermohall® vs. andre systemer

Utviklingen av vårt Thermohall® -system startet for mange år siden. Målet var å lage et kostnadseffektivt, praktisk og miljøvennlig konsept for en isolert plasthall. Vårt system Thermohall® er nå fullt utviklet og patentert. Systemet gir store energibesparelser og er miljøvennlig både i produksjon og drift. Andre konkurrerende isolasjonsalternativer gir ikke de fordelene som er oppnådd gjennom Thermohall®, hvor luftrommet mellom de forskjellige lagene tillater kuldebroer og kondensproblemer. Ved valg av systemer med stive paneler forsvinner byggets fleksibilitet, da det ikke er mulig å flytte slike strukturer.

warrnety
Kvalitet

Vi ønsker å tilby våre kunder den høyeste kvalitet på alle våre prosjekter, og det beste nivået på kundeservice. For å nå dette målet, har vi et effektivt og praktisk kvalitetsstyringssystem basert på kravene i ISO 9001.

Thermohall™ har høy tetthet med ikke-brennbar glassullisolasjon innkapslet i et solid PVC-stoff, designet og produsert internt, for å møte lokale krav som vind- og snølaster. Alt materiale er av høyeste kvalitet og oppfyller de nyeste standardene.

heating
Isolasjon / oppvarming

Rubb Thermohall™ er tilgjengelige i fire nivåer etter behov for isolering, tilpasset det meste av produkter og råvarer, enten det er krav til kjøling, oppvarming, kostnader eller miljø.

Tykkelsen på isolasjonen varierer fra 50 mm til 200 mm, og gir et utvalg av U-verdier som passer dine behov. Helt tett membrankonstruksjon reduserer varmetap og bidrar til å eliminere kondens. Med klima-, frisklufts- eller oppvarmingsanlegg, gjør dette det svært enkelt å kontrollere temperaturen i en Thermohall. Løsningen egner seg også meget godt for kjølehaller til fisk- og næringsmiddelindustrien.

fire
Brannsikkerhet

Rubb sine isolerte haller har en overlegen brannsikkerhet. Den ikke-brennbare glassull isolasjonen, i kombinasjon med flammehemmende lerret forhindrer brannen i å feste seg til materialet, og dermed forhindre spredning av brannen.

dehumidification
Fuktighet

Thermohall ™ har gode dreneringsegenskaper, er vannavvisende og absorberer ikke fuktighet eller lukt. Systemet hjelper til med å eliminere kondens og vi kan levere en hall komplett med et ventilasjonssystem fullt tilpasset dine spesifikke behov, alt for å gi et komfortabelt arbeidsmiljø. Sammenlignet med andre isolasjonssystemer er alle membraner fra inner- til ytterduk helt tette, og fuktighet hindres fra å slippe inn i isolasjonen.

sound
Lydisolering

Våre Thermohaller tilfredsstiller krav og standarder for støy isolasjon. Med en isolert hall fra Rubb vil du vinne mange fordeler, selv i form av lydisolering. Det isolerte systemet reduserer kraftig etterklang, samtidig som det stenger ute støy fra for eksempel nærliggende næringer, veier eller flyplasser.

thermohall
Kvalitetsmaterialer

Energi- og kostnadseffektiv, praktisk og svært miljøvennlig isolasjons system. Isolerte paneler bestående av et slitesterkt ytre PVC lag fylt med brannsikker glassull som tilfredsstiller Euroclass A1, innkapslet i luft- og vanntette lommer. Thermoduken som fullstendig dekker stålbuene, minimaliserer kuldebroer.

environmental
Miljøvennlig

Thermohall systemet gir store energibesparelser og er miljøvennlig både i fabrikasjon og bruk. Vår Thermohall har et fleksibelt PVC-duk system som tilbyr mange fordeler i et stadig mer energi- og miljøbevisst samfunn, og er svært nær 100% resirkulerbar.

waste
Resirkulerbar

Alt materiale som brukes i en Rubbhall, kan resirkuleres om nødvendig. Ingen materialer fra våre konstruksjoner anses å gi giftig eller farlig avfall. Stål kan resirkuleres på ulike måter, og PVC kan resirkuleres ved å bli levert inn til nærmeste gjenvinningsstasjon.

Våre siste prosjekter

Hold deg oppdatert med de siste prosjektnyhetene og hendelsene fra Rubb AS.

Kontakt Rubb

Kontakt Rubb og fortell om bygningskravene dine. Vi er her for å støtte deg gjennom hele prosjektet ditt.

Thermohall® Brosjyre

Les denne Rubb-brosjyren med de nyeste prosjektene og strukturinformasjon.

Organisasjonsnummer:
NO 929 363 477 MVA

RUBB AS
Sundvollhovet Industriområde
3535 Krøderen

Koble til

Hold deg oppdatert på siste nytt og arrangementer fra Rubb AS på sosiale medier.

Tilpasset søk

Hold deg oppdatert

Abonner på Rubb ASs nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på Rubbs nyheter, produktutvikling og produktnyheter.