Perfeksjon innen prosjektering

Rubb AS er en anerkjent og ledende leverandør av høykvalitets Thermo- og plasthaller over hele verden. Vår målsetning er å levere de beste hall-løsninger på markedet til våre kunder. Vi fokuserer på høy kvalitet i prosjektering og dette er gjennomgående i alle våre aktiviteter rundt om i verden.

Rubb er tilstede for å støtte ditt byggeprosjekt fra første kontakt med oss, gjennom design, produksjon og installasjon av hallen. Vi kan tilby skreddersydde løsninger eller et utvalg standard-bygninger for å møte dine spesifikke behov. Rubb-teamet er stolt av sin oppfølging og kundeservice både før, under og etter at salget er fullført.

Våre innovative hall løsninger betjener kunder i en rekke bransjer. Vi har en unik kompetanse og snart 50 års erfaring med å møte dine behov, uansett utfordring. Kunder innen militæret, luftfart, sport, havner, marine, energi, miljø, bygg og nødhjelp, stoler på Rubb sine unikt konstruerte fasiliteter for å beskytte sine eiendeler, ansatte og operasjoner.

Rubb har opparbeidet seg lang erfaring og stor anseelse i bransjen, med å takle vanskelige og unike prosjekter. Vi har vokst til et globalt respektert selskap, og det er vår oppgave å tilby høy kvalitet, trygge, sterke, praktiske, nyskapende og langvarige hall løsninger, utviklet for å inspirere og hjelpe din virksomhet til å vokse.

Våre miljøvennlige, prosjekterte strukturer tilbyr en rekke fordeler som vi streber etter å utvikle videre gjennom pågående forskning og forbedring av våre standarder.

Vårt mål er å levere høykvalitets design, materialer og strukturer som strengt møter og overgår de relevante lokale ingeniør- og byggeforskrifter. Vi er opptatt av å sikre at våre strukturer vil hjelpe deg å nå dine mål. Våre hall-løsninger gir deg en unik fleksibilitet innen design; de kan tilpasses; utvides; er flyttbare rundt på området; de kan demonteres; pusses opp eller pakkes bort, lagres for senere bruk eller selges i et sterkt annen-håndsmarked.

Hall-løsningene tilbyr åpne spenn for å maksimere tilgjengelig plass, de kan konstrueres raskt, er energieffektive og svært miljøvennlige.

Ved valg av våre produkter vil du spare penger over tid. Rubb arbeider for å fremme et mer rimelig alternativ til tradisjonelle murstein, mørtel eller konvensjonelle stålbygg. Lave kostnader ved anskaffelse, lave vedlikeholdskostnader og lang levetid er ytterligere fordeler med våre hall-løsninger. Rubb produkter er enkle å distribuere eller flytte, og derfor er kjøp av en Rubbhall en svært god investering. Våre haller kan også selges videre, hvis de ikke lenger er i bruk, og gir hall-løsningen en helt annen funksjon et annet sted i verden.

Vi er forpliktet til løpende forbedringer ved å opprettholde og fremme Rubb sine verdier, kontinuerlig fokus på kvalitet, helse og sikkerhet, miljøansvar, samfunnsstøtte, leverandørforhold, arbeidsmiljø og ikke minst kundeservice.

Rubbhaller har et verdensomspennende rykte for ansvarlig design og prosjektering av plast bygninger og konstruksjoner. Rubb vil aldri gå på akkord med kvalitet og arbeider kontinuerlig for å overgå våre kunders forventninger, med integritet, innovasjon og en lidenskap for å gjøre ting riktig.

Kontakt oss i dag for å lære mer om løsningene, prosjekteringen og vår bistand som er grunnlaget for alle Rubb sine produkter.

Organisasjonsnummer:
NO 929 363 477 MVA

RUBB AS
Sundvollhovet Industriområde
3535 Krøderen

Koble til

Hold deg oppdatert på siste nytt og arrangementer fra Rubb AS på sosiale medier.

Tilpasset søk

Hold deg oppdatert

Abonner på Rubb ASs nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på Rubbs nyheter, produktutvikling og produktnyheter.