Rubb Kvalitet

Vi forsøker kontinuerlig å gi den høyeste kvalitet, vellykkede leveringer av prosjekter og det beste nivået på kundeservice for våre kunder. Vi vil måle våre prestasjoner i å møte kundenes krav og arbeide med dem for å kontinuerlig forbedre tjenesten som vi gir.

Hovedfokus for vår virksomhet er å tilby prosjektering, produksjon og montering av flyttbare og faste konstruksjoner med PVC-kledning. For å oppnå dette målet, skal selskapet ha et effektivt og praktisk kvalitetsstyringssystem basert på kravene i ISO 9001.

Hva er egentlig ISO 9001?

ISO 9001 er et sett med regler produsert og publisert av ISO for kvalitetsstyring i bedriften. ISO er en uavhengig internasjonal organisasjon for standardisering, med medlemsorganisasjoner i aktuelle land, som Standard Norge (SN), The British Standards Institution (BSI) og American National Standards Institute (ANSI). ISO 9001 standarden fastsetter kravene til kvalitetsstyring som kan brukes i selskapers ledelsessystem. For å bli registrert med ISO 9001 sertifisering er det nødvendig å dokumentere selskapets praksis og vise at de er i samsvar med reglene i ISO 9001 standarden. Disse dokumentene blir deretter kontrollert, for å sikre at de er egnet og dekker nødvendige aspekter i standarden, og deretter at selskapet følger dokumentasjonen relativt tett

Organisasjonsnummer:
NO 929 363 477 MVA

RUBB AS
Sundvollhovet Industriområde
3535 Krøderen

Koble til

Hold deg oppdatert på siste nytt og arrangementer fra Rubb AS på sosiale medier.

Tilpasset søk

Hold deg oppdatert

Abonner på Rubb ASs nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på Rubbs nyheter, produktutvikling og produktnyheter.